Услови за упис

Преку овој модул, можете да се информирате за распоредот и термините на одржување, за сите актуелни курсеви и обуки планирани во тековниот или во наредниот период.

A* IATA/UFTAA Foundation in Travel and Tourism, 
   
Diploma course 
- термин: 20.февруари 2017
                 (пријавување до 13.февруари)
- времетраење: девет недели / 200 наставни часа
- специјална понуда со цена од
890 EUR
- напомени: 
> уплатата се врши во денарска противвредност
> можност за уплата на 12 рати без камата


* IATA/UFTAA Тravel & Tourism Consultant, 
   
Diploma course 
- термин: 20.март 2017
                 (пријавување до 24.февруари)
- времетраење: седум недели / 140 наставни часа
- специјална понуда со цена од 830 EUR

* GDS Galileo by Travelport, 
   
Basic course
- термин: 13.февруари 2017
                 (пријавување до 10.февруари)
- времетраење: една недела / 20 наставни часа
- специјална понуда со цена од
50 EURLast modified: Friday, 24 February 2017, 3:31 PM