Контакт

- Работно време за резервации и уплати
* Секој работен ден: од 09.00 до 20.00,
    Сабота: од 10.00 до 15.00


- Работно време за курсеви и обуки
* Во согласност со објавениот распоред и термини

Име:

Вашиот е-маил:

Вашата Порака:

Poslednja izmena: četvrtak, 26. januar 2017., 13:50